dimarts, 15 de gener del 2019

40 anys sobre rodes

Tricicle és una companyia de teatre gestual, que té en l'humor la base fonamental de tots els seus espectacles. Està formada per tres actors-fundadors: Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, que, el novembre de 1979, van crear a Barcelona aquesta companyia gestual, amb la qual representaven petits esquetxos en carrers i espais alternatius.


Tricicle va començar en una època en què el teatre no parlat (mímic) era moda. Els seus inicis van ser a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Actualment, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sanz són tres noms del teatre català que, sense obrir la boca, han aconseguit que tothom parli d’ells.

A punt de celebrar el seu 40è aniversari com a companyia, Tricicle presenta al Teatre Victòria de la ciutat comtal el seu últim espectacle. En realitat és una compilació dels seus "hits", els esquetxos més exitosos de la seva llarga trajectòria. D’aquesta manera diran adéu als escenaris en una llarga gira de 4 anys, que començà a Albacete i acabarà a Barcelona, en referència als seus inicis.


Un dels seus components afirmava: “encara ens sentim amb força i amb marxa, però és preferible dir adéu ara. Pensa que estem interpretant escenes que vam crear fa 20 o 30 anys, i les fem amb la mateixa energia que llavors ". Complir 40 anys als escenaris no és una tasca fàcil!

Així que ja ho sabeu, si voleu gaudir d’un espectacle amb els millors esquetxos de Tricicle aneu al Teatre Victòria de Barcelona; és la vostra última oportunitat de partir-vos de riure amb un humor ben especial i silenciós.

Claudia Guallarte i Manel Jimenez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió