dimarts, 15 de gener del 2019

Obre una nova sala de cinema a Granollers

El cinema Edison

Fa uns 56 anys va tancar un cinema de Granollers anomenat “Can Canigó”, el qual era popularment conegut com a Can Pistoles, i es trobava al centre de la ciutat. Aquest cinema va ser molt estimat pels granollerins, per això ens alegra saber que el dia 19 de desembre va reobrir com una nova sala de la la ciutat, anomenat cinema Edison, en l'antic centre cultural, que és al carrer Joan Camps número 1.

Al nou cinema hi podem veure pel·lícules de tot tipus, sobretot pel·lícules orientades a tots els públics, però també hi gaudirem d'estrenes, o peces cinematogràfiques en V.O. (versió original). Aquests continguts audiovisuals seran reproduïts com a mínim des de dijous a diumenge. A més la Societat Cultural organitzarà activitats al voltant de les pel·lícules reproduïdes o del món del setè art en general.

La reobertura d'aquesta emblemàtica sala del centre de Granollers ha estat una molt bona idea, que pot fer una gran il·lusió a la gent més gran de la ciutat, ja que és un fet amb una càrrega nostàlgica. És una bona alternativa per aprofitar millor les instal·lacions.

Xavier López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió