dijous, 21 de novembre del 2019

40 anys a tota velocitat

24h Internacionals de ciclomotors de La Vall del Tenes 


A la Vall del Tenes, a Lliçà d’Amunt, se celebra una cursa de 24 hores de motos molt popular que va crear la "Colla del pa amb tomàquet" l'any 1979. És una de les curses de resistència més dures i més importants del món.

Als anys 70-80, la moto era el vehicle motoritzat i a dues rodes més popular de quasi tot el Món. Entre altres coses, la cilindrada de la moto agrada molt a la gent. Tothom en gaudeix, tant els pilots com els espectadors. En aquesta cursa, els veritables protagonistes són tots els pilots i tots els organitzadors. De fet, en esdeveniments com aquest s’ha de valorar el treball que fa tothom.

Enguany se n’han celebrat els 40 anys, i ho han fet amb tots els luxes del món. Des dels orígens, sempre a Lliçà d’Amunt, ha tingut molt d'èxit, i s’ha difós per tota Europa. Hi han vingut pilots molt famosos, com l’Oriol Mena (corredor del Dakar), en “Gamer” (Juan García Merlos), els germans Espargaró o Javi García Vico entre molts altres. Totes aquestes persones han donat fama i prestigi a la cursa.

Així doncs, les 24h és una gran festa del poble i, alhora, una cursa molt important per als pilots que entrenen durant tot l'any. Els pilots gaudeixen molt de la carrera, han de superar-se i patir i, alhora, fan gaudir els seus seguidors.     

Si us agrada la velocitat, no us ho perdeu!                                                           
                                                                                            
Arnau Romacho i Aleix Moyano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió