dimarts, 27 de maig del 2014

La vida d'en Paul Klee

Un projecte compartit entre P5 i 4t d'ESO

Els alumnes de P5 han estudiat el pintor Paul Klee, i els alumnes de 4t ESO de l’itinerari artístic els van preparar un petita obra de teatre per explicar-los-en la vida, a fi que després en fessin una activitat de tipus pràctic.

L’obra va ser molt visual, ja que darrere de l’escenari hi havia una pantalla on es projectava tot el que la narradora explicava en forma de mapes, imatges... perquè els nens poguessin seguir-ne el fil més fàcilment. A part de les imatges projectades, els alumnes de l’itinerari artístic es posaren a la pell dels familiars i amics d’en Paul Klee i interpretaven tot el que la narradora deia: hi havia la mare (Neus López), el pare (Alex Recio), el Paul Klee (Pau Pi), l’àvia (Meritxell Martínez), la germana d'en Paul Klee (Xiomara Macias), el professor d'en Paul (Marc Viñallonga), l’amic d'en Paul (Jefferson López), la dona d'en Paul (Paula Molino), el seu fill (Jorge de Lozoya) i la narradora (Julia Lorenzo).

Un cop va acabar l’obra, vam repartir-nos entre les dues classes de P5 i vam anar a explicar-los una activitat que havien de fer-ne: havien d'aplicar un seguit de tècniques de pintura per obtenir l’efecte que Paul Klee havia donat a un dels seus famosos quadres. 
































 Meritxell Martínez i Andrea López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió