dimecres, 9 de febrer del 2022

4t d’ESO visita el Parlament

4t d'ESO assisteix a un homenatge a les víctimes de l'Holocaust  amb una xerrada sobre la comunitat LGTBI+


El dia 3 de desembre de 2021 els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Jardí vam visitar el Parlament de Catalunya per assistir a una xerrada sobre els drets de la comunitat LGTBI+, en un acte que rendia homenatge a les víctimes de l’Holocaust, tema treballat a classe de Geografia i història. 


A l’arribada ens van conduir a una sala del Parlament on una ponent ens va fer un resum de la situació de la comunitat LGTBI durant l’Holocaust. En finalitzar la primera part l’acte, tots els alumnes ens van dirigir al claustre on teníem preparat un esmorzar Ben esmorzats, vam tornar dins de la sala ja que quedava la segona part de la xerrada. Aquí quatre representants de diferents grups de defensa del col·lectiu van presentar-se. Els estudiants havíem preparat una sèrie de preguntes amb l’ajuda de la nostra professora d’història, l’Eva Andrés. Ordenadament i respectant el torn de paraula vam anar formulant-los-les i els quatre representants les contestaven obertament. 

Finalment, abans de marxar amb autocar cap a Granollers, ens van deixar visitar les instal·lacions del Parlament. 


27 de gener, acte commemoratiu de les víctimes de l'Holocaust


El dia 27 de gener se celebrà de nou al Parlament un acte commemoratiu a les víctimes de l'Holocaust, al qual van ser convidades dues representants de 4t d’ESO, la Bruna Juvany i la Mireia Andrés, com a representants dels alumnes de 4t d'ESO, que van llegir un emotiu discurs redactat per elles. A l'acte hi va assistir, entre altres personalitats, la presidenta del Parlament català, Laura Borràs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió