dimecres, 28 de maig del 2014

Visitem el Matefest i el MACBA!

El 26 de març, els alumnes dels itineraris científic i artístic vam anar d’excursió a Barcelona. El Matefest va ser la nostra primera parada.
La "Festa de les matemàtiques" està organitzada pels estudiants de la universitat, que plantegen, en diversos estands, activitats relacionades amb teories i raonaments matemàtics.
Durant una hora i mitja vam passejar-nos per la universitat i vam participar en les diferents paradetes (n'hi havia quinze): uns ens vam explicar la teoria dels conjunts; altres, les diferents relacions amb el nombre auri i alguns també vam plantejar diferents jocs pràctics de raonament. Cap a les 11 del matí, vam assistir a una conferència molt interessant, amb un tema ja familiar per als alumnes d’ALCA: “Com fer una aplicació per a Android?”. En acabar ens va sobrar una mitja horeta per seguir gaudint de les diferents exposicions, fins a l’hora de dinar. A les dues ens vam dirigir cap al MACBA.


Per començar vam fer una passejada sense guia per fer-nos una idea del museu i, al cap de poca estona, vam fer una visita guiada per les tres obres més interessants. El guia, força agradable, ens va explicar el concepte d’art contemporani amb diferents exemples i representacions que ens vam sobtar molt en el primer moment. La visita es va fer molt amena i vam acabar entenent les tres obres explicades. A més a més, també ens va fer participar en diferents activitats relacionades amb l’art bastant entretingudes, amb les quals vam riure i gaudir.


Clàudia Parellada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió