dijous, 5 de juny del 2014

Et recordem Gabo

El periodista i escriptor colombià Gabriel García Márquez, va morir el passat 17 d’abril amb 87 anys d’edat a la ciutat de Mèxic. Márquez ha estat un dels autors més importants de la literatura sud-americana en espanyol conegut a arreu del món i el guanyador del premi Nobel de Literatura el 1982 per Cien años de soledad.
Arran de la mort de Gabo, la nostra biblioteca li ha dedicat una exposició. D’aquesta manera, la sala ha estat decorada amb cites, títols d’obres i conceptes literaris de l’autor acompanyats de les papallones grogues que sempre seguien a Mauricio Babilonia a Cien años de soledad i que més tard es van convertir en un símbol de G.Garcia Márquez.
La professora responsable de la Biblioteca aquest curs, Noèlia Casero, va fer unes xerrades per a tots els cursos de l'ESO sobre aquest gran autors: qui era, com va influir, com es va convertir en escriptor, les seves obres... 
A tots els alumnes ens va servir introduir-nos en el coneixement de Gabo, i la seva importància dins la literatura universal.
Neus López Caussa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió