dijous, 5 de juny del 2014

La volta al món en 25 dies amb el Casal d'estiu de l'escola!

Un cop més, arriba l'estiu i l'escola organitza un casal per als nens i nenes de P3 fins a 3r de Primària. Enguany, la temàtica és "Un estiu artístic amb el Pitu". El casal es farà des del 25 de juny fins al 25 de juliol i durant aquestes setmanes els petits descobriran diferents països d'arreu del món.
Viatjaran amb un ós rentador anomenat Jean Valpertot, molt divertit, aventurer i una mica despistat. Havia de sortir amb el senyor Fogg a fer la volta al món en 25 dies, però en Jean en comptes d'anar a l'aeroport va anar al port i, doncs, va perdre l'avió. El senyor Fogg no s'ha endut el mòbil i no el pot localitzar. Tot i així, Jean farà la ruta que tenien pensat fer els dos i intentarà reunir-se amb ell. Però té un problema, no li agrada viatjar sol, necessita l'ajuda dels nens i nenes.
Veient aquesta situació, han estat tants els nens i nenes que han volgut ajudar a en Jean Valpertot que han esgotat les places disponibles.


Els monitors del casal d'estiu són membres de l'escola:
Mª Àngels Metlikovez llicenciada en Geografia i Història, Directora de lleure i supervisora docent.
Marta Torrellas tècnica d' Educació Infantil i lleure i educadora social.
Briseida de la Flor mestra especialista en llegua estrangera, llicenciada en Ciències de Comunicació i tècnica en investigació educativa.
Cristina Corbera monitora de lleure i membre dels Escoltes del Vallès i estudiant de Psicologia.
Lluïsa Lluch diplomada en Magisteri i auxiliar social.

Les activitats que faran els petits seran molt variades, des de participar en diferents tallers fins a banyar-se a les piscines del pati per refrescar-se, passant per excursions i, fins i tot, dormir una nit a l'escola.

El casal d'estiu promet, i molt! Segur que s'ho passaran d'allò més bé!

Clàudia Martín i Carla Rovira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió