dijous, 26 de març del 2015

Qui sóc jo?

Una instal·lació, inspirada en l'obra d'Antoni Tàpies, decora el vestíbul de Secundària.


Els alumnes de plàstica de 4t d'ESO us comuniquem que en les següents setmanes podreu veure al vestíbul de Secundària una instal·lació artística en la qual es planteja la pregunta: "Qui sóc jo?"

Per preparar aquesta exposició ens hem inspirat en el pintor i escultor Antoni Tàpies, després d'haver gaudit d'una visita guiada pel seu museu a Barcelona, sobre la qual us vam parlar ja en un article anterior. Per aconseguir un resultat similar, o el més professional possible, hem tingut l'ajuda de la professora de plàstica, Vanessa Garcia Riaguas, una experta en art.

El nostre objectiu és fer reflexionar a tot el qui visiti la nostra instal·lació i, perquè sigui així, hi hem plantejat preguntes com: "què va passar el dia que vaig néixer?", "a què tancaries la porta?", "amb quin material t'identifiques?" ...

Per fer aquest treball cada alumne/a va respondre a les preguntes individualment i anònimament, després les vam posar en comú i vam pactar com ho exposaríem. Ha estat un procés laboriós, però amb un resultat que esperem que us agradi.


Iván Martínez i David Torrado 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió