diumenge, 29 de novembre del 2015

Convocatòria del premi Manel Batlle 2015-16

Els alumnes de l'itinerari de plàstica de 4t d´ESO es presenten al Premi d'escultura Manel Batlle


Aquest any, com en els darrers dos cursos, els alumnes de la matèria optativa de Visual i Plàstica de l'Escola Jardí, es presenten a una nova edició del Premi d'escultura Manel Batlle, convocat pels Amics de la Ciutat de Granollers. El seu objectiu és repetir l'èxit de l'any passat, i poder guanyar el concurs per segon cop consecutiu.
El concurs és com una mena de memorial a l'escultor granollerí Manel Batlle. El premi  s'estableix en dues categories: una, a partir de 19 anys i una altra, dels 14 a als 18 anys. Les dimensions de l'escultura no poden sobrepassar els 50 centímetres de llarg, ni els 150 cm d´alçada. Per participar-hi, se n’ha d´enviar una imatge a l’organització abans del 20 de novembre del 2015. El 18 de desembre se’n farà públic el veredicte a la Sala Ciutat del Centre Cultural. 

Els premis estan separats en les dues categories participants Als guanyadors de la competició de majors de 19 anys, se'ls concedirà un premi en metàl·lic de 2.500 euros. I en la categoria de 14 a 18 anys, es concedirà un premi de 600 euros, per gastar-los en material artístic. El jurat del concurs serà constituït per professionals de l´escultura i de l´art en general.


Molta sort als nostres artistes!

Joan Argemí i Joel Sabatés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió