dijous, 10 de desembre del 2015

S'acosta l'esmorzar solidari 2015

Cada any els alumnes de 3r d’ESO organitzen un esmorzar solidari amb la fi de motivar a participar en un recapte solidari destinat a una ONG; les famílies que volen participar-hi poden fer un donatiu d’un mínin de 2 euros, però si ho volen poden aportar més diners. Prèviament a la recollida de diners els dies 10 i 11 de desembre, els alumnes de 3r van passar per totes les aules de l’escola per explicar-hi el seu nou projecte d’esmorzar solidari. A les aules d'Infantil i Cicle inicial fins i tot hi va anar el Pare Nöel!

L’ONG escollida per aquest any és REIR, una entitat destinada a ajudar els nens i nenes amb risc d’exclusió social, fundada el 2007 a Granollers, i amb la qual col·laboren els alumnes de 3r d'ESO, dins el projecte ètic Pels altres, per tu.

L’esdeveniment es durà a terme el dia 16 de desembre al parc de Ponent, on es repartirà pa amb xocolata entre tots els alumnes i professors que hagin participat en el recapte.


Per a l’organització de l’esmorzar, els alumnes de l’escola es repartiran en dos grups, els nens i nenes de Primària i Infantil el faran a les 10:00 i els alumnes d’ESO, a les 11:00; després els companys de 3r d’ESO faran una activitat sorpresa, i per finalitzar tots plegats cantarem unes Nadales.

Aquí us deixem l’enllaç de l'ONG per si en voleu més informació: http://www.reir.cat/

Natalia Salgado i Mikel Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió