dijous, 12 de maig del 2016

Paraules de la Montserrat Roig


Montserrat Roig i Fransitorra, pels qui en sapigueu poca cosa, va ser una escriptora nascuda a mitjans dels quaranta a Barcelona. Va ser escriptora en català de tot tipus de gèneres: va escriure novel·les, contes, reportatges, articles periodístics... A més, també va presentar i dirigir diferents programes de televisió, on entrevistava a altres escriptors que la precedien.

Per aquest passat Sant Jordi, el Consorci per la Normalització Lingüística de Barcelona, va organitzar per segona vegada consecutiva el concurs fotoliterari aquest cop, amb el tema de "Paraules de la Montserrat Roig"; en commemoració al 25è aniversari de la mort de l'escriptora barcelonina.
Aquest concurs es basava a fotografiar tot tipus de paisatges, objectes, persones..., tots inspirats en textos escrits per l'escriptora. Hi va participar gent de totes les edats, de forma individual, en parelles o màxim en grups de tres.
A més, les fotografies finalistes i guanyadores, han estat impreses i emmarcades. Els lots dels premiats són impressionants: diplomes, dinars, lots, llibres, descomptes... Si no hi has participat no et preocupis, que amb l'èxit que ha tingut segur que l'any que ve es torna a fer! T'hi animaràs? 
Clàudia Maymó Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió