dijous, 19 de maig del 2016

Un any més, el Coaliment

Un altre any se celebra el Coaliment. Una activitat esportiva dedicada als infants de 1r a 6è de Primària de Granollers, que promou l’esport, el joc en equip, la bona conducta..., i moltes altres actituds esportives.

El seu nom ve del supermercat Coaliment, que és el patrocinador oficial d’aquesta lligueta; la competició també compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Granollers.  

En què consisteix?


El coaliment consisteix en un lliga infantil d'handbol que es du a terme al palau d'esports de Granollers, fan una competició entre les escoles de Granollers i de les rodalies com les Franqueses o Canovelles.

A cada competidor se li dóna una samarreta amb un color distintiu de l'escola i un pantaló curt, i al final de la lliga, se'ls otorga una medalla a cadascun, i una copa a les 3 primeres escoles guanyadores de cada nivell. 

Participants al Coaliment 2015

La nostra escola


Cada any els alumnes de 4t d’ESO ajuden a entrenar els més petits, però aquest curs s’hi han afegit alguns alumnes de 3r d’ESO que, d’aquesta manera, fan una activitat més del servei comunitari. Els dijous de 12 a 13:30 els nostres companys realitzen un entrenament per als més petits i durant la setmana es realitzen entrenaments a tots els altres cursos per a intensificar les seves qualitats esportives i obtenir la millor posició possible a la classificació. Els partits van començar el diumenge 14 de maig i finalitzen el diumenge 5 de juny. 

Cada any la nostra escola queda de les primeres posicions, gràcies als seus entrenadors i a l’esforç i treball en equip dels nens de primària. 

Mikel Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió