divendres, 9 de juny del 2017

La televisió i tu, el millor moment del dia

Què hi ha de millor que engegar la televisió, sintonitzar el canal que t'agrada i seure a mirar aquella sèrie que estaves esperant tota la setmana amb tanta ànsia?

Avui dia, hi ha milions de sèries que tracten milions de temes diferents, però els gèneres més populars són el drama, la comèdia, el misteri i el policíac. A continuació, us mostrem les quatre sèries de televisió més populars i amb més visualitzacions del que portem de 2017. Us plantegem un joc, us donem unes pistes i l'argument corresponent a la sèrie que haureu d'endevinar:

Edat Mitjana, cavallers, reis i reines, dracs, aliances, desenganys i sang, molta sang.
Amb aquestes vuit pistes que us acabem de donar, segur que endevineu quina sèrie s'amaga sota l'argument que teniu a continuació:
La història comença quan el rei, que ha d'atorgar "la mà del rei", títol que atorga a un dels seus vassalls i que comporta convertir-se en el segon home més poderós dels set regnes, mor de manera sobtada. Començarà llavors una escalada de violència i conspiracions per aconseguir el control dels set regnes. D'entre els set reialmes, les quatre cases més prestigioses i amb més poder són:
La Casa Stark: El seu poder abarca tot el nord
La Casa Baratheon: Dominen la costa propera a la capital
La Casa Lannister: És la casa més rica i la més odiada. Regnen sobre la costa occidental
La Casa Targaryen: Antics regents del regne, els supervivents viuen aïllats a l'orient. Desitgen amb tota ànsia recuperar el tron que un dia van dominar.


Zombies, supervivència, apocal·lipsi, Geòrgia i armes.
Aquesta sèrie segur que l'encerteu, només amb la primera pista que us hem donat...
Centrada en un món postapocalíptic i protagonitzada per Rick Grimes, un oficial de policia que en despertar-se d'un coma es troba amb un món ple de zombies (anomenats caminants). En trobar a la seva dona Lori i al seu fill Carl, s'uneix a un grup de supervivents als quals acabarà liderant. La història, ambientada principalment a l'estat de Geòrgia, narra les vivències de tal grup, el qual s'enfronta a la plaga que s'ha escampat, com a altres grups d'humans que també lluiten per sobreviure.
La sèrie original d'AMC ja porta 7 temporades i molts personatges. Però fins ara, els dos principals són en Rick i en Daryl conjuntament amb el malvat Negan, líder del grup anomenat "Els Salvadors".


Presó, dos germans, fugida, plànol i tatuatges.
És una sèrie que va tenir molt d'èxit quan va ser estrenada, però va acabar l'any 2009 amb una quarta, i de moment última, temporada. Vuit anys després l'abril d'aquest any 2017, la sèrie va renovar una cinquena temporada.
Lincoln Burrows és acusat d'un crim que ell diu que no ha comès. L'assassinat del germà de la vicepresidenta dels Estats Units. És enviat al centre penitenciari Fox River per complir allà la seva condemna fins al dia de la seva execució. El seu germà, Michael Scofield, elabora un pla de fuga, tatuant-se el cos sencer de plànols de la presó per saber com escapar d'allà, i roba un banc a mà armada per tal que el tanquin a la presó. Un cop allà, haurà d'aconseguir escapar amb el seu germà, abans que arribi el dia de la seva execució.


Hannah Baker, 7 cintes de cassette, bullying i suïcidi.
Aquesta l'hem posat bastant fàcil ja només per la primera pista, i pel fet que és una sèrie nova d'aquest any, emesa per Netflix, molt ben valorada i coneguda mundialment. La primera temporada consta del mateix nombre de capítols que el primer número del títol de la sèrie.
Clay Jensen, un estudiant de 17 anys, es troba un paquet anònim a l'entrada de casa seva un dia qualsevol al tornar de l'escola. En obrir-lo, descobreix que es tracta d'una Caixa amb 7 cintes de cassette gravades per tots dos costats, per la difunta Hannah Baker, una companya de classe que fa poc que s'ha suïcidat. A les cintes, Hannah explica a 13 persones el paper que van jugar en la seva mort, donant 13 raons per les quals es va treure la vida.

Per finalitzar, abans que us donem les respostes, us llencem una última pregunta perquè hi reflexioneu: per què creieu que tenen tant d'èxit aquestes sèries?


Respostes:

2. The walking dead (2010-)
1. Game of Thrones/ Joc de trons (2011-)


3. Prison Break (2005-2009) i (2017-)

4. 13 reasons why (2017-)











Clàudia Espinosa i Gerard Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió