dimarts, 30 de gener del 2018

Premis Globus d'Or 2018

Els Premis Globus d'Or, en anglès Golden Globes Awards, són guardons concedits pels 93 membres de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood en reconeixement a l'excel·lència de professionals en cinema i televisió, tant als Estats Units com a escala mundial. Aquest any han arribat enmig de l'escàndol provocat per les denúncies d'abús sexual que van afectar a Hollywood, per això vàries estrelles van vestir de negre amb la finalitat de denunciar aquest fet.


Aquesta ha estat una gala diferent a les altres i en la qual la nostra sèrie preferida, Stranger Things, estava nominada a una de les millors sèries de drama. 

La 75a edició dels Globus d'Or, la més recent, es va celebrar el 7 de gener de 2018 a l'hotel Beverly Hilton de Los Angeles (als Estats Units), amb una gala conduïda pel comediant Seth Meyers. La triomfadora fou La forma del agua, de Guillermo del Toro, que va aconseguir set nominacions. 

A la secció de cine trobem la millor pel·lícula dramàtica, Three Billboards Outside Ebbig; la millor pel·lícula de comèdia o musical, Lady Bird; la millor pel·lícula d'animació, Coco, i la millor pel·lícula en llengua estrangera, La Penombra. A la secció de sèries la millor sèrie dramàtica ha estat The Handmaid's Tal; la millor sèrie de comèdia, The Marvelous Mrs. Maisel. També hi vam poder veure els millors directors com Guillermo del Toro i els millors actors i actrius de cada gènere com per exemple Gary Oldman i Emma Stone.


Esperem ja el començament del 2019 per poder veure les noves pel·lícules i sèries nominades en aquesta popular entrega de premis.
                                                                                                                  Paula Muros i Jessica Mateos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió