divendres, 16 de març del 2018

Emprenedoria. Una qüestió de compromís i voluntat

Per ser un bon emprenedor t’has d'identificar amb les característiques i consells que donarem a continuació:


Has d'estar disposat i has de ser conscient que tu seràs el principal responsable; has de tenir el teu propi projecte; has d'estar segur que funcionarà, i que no te’n penediràs en cap moment, i t’has d'informar si actualment hi ha alguna empresa que tingui els mateixos bens i serveis que tu. 

També has de saber que al principi hi ha moltes dificultats, ja siguin econòmiques o administratives. Et serna molt útils els aconselladors i agents experts: assessorament financer, jurídic, de gestió administrativa, informàtic... 

Has d'estar sempre disponible, tant telefònicament com físicament (viatges, visites...), al servei del client; per tant, has de tenir fidelitat amb els clients i has d'estar sempre compromès, és importantíssim complir amb tot el que dius i amb el que et compromets (planificació d'entrega, pressupostos, finals d’obra...).

En definitiva, ja podeu observar que les coses no us les regala ningú, i que si voleu tenir la vostra pròpia empresa, no és només qüestió de posar diners, sinó que també cal força de voluntat i compromís personal.


Ignasi Miró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió