dimecres, 20 de febrer del 2019

Esmorzar solidari 2018

Els alumnes de 3r d’ESO del col·legi Jardí organitzen l’esmorzar solidari en dates nadalenques. L’objectiu principal és recollir diners per col·laborar amb entitats d’ajuda social. Una part dels diners recaptats aquest curs han anat destinats a la Fundació Pasqual Maragall, entitat fundada el 2008, que es dedica a la investigació sobre l’Alzheimer, i l’altra part ha anat destinada a REIR, que impulsa projectes solidaris destinats a la infantesa en risc d'exclusió social.

Dies abans de l’esdeveniment, els alumnes de 3r d’ESO van visitar les classes de l’Escola per informar sobre la destinació dels diners, l’hora i el lloc on se celebraria. La veritat, és que van ser una mica tímids, però tot i així els vam entendre.

Els alumnes organitzadors, es van dividir en grups, amb les diferents tasques: gestió de l’equip d’àudio i so al Parc de Ponent, que semblava allò un concert del Palau Sant Jordi. Un altre grup es va encarregar de repartir el pa amb xocolata als més petits del centre i els grups restants es van quedar al col·legi fent els darrers preparatius.

Es van organitzar diversos actes durant tot el matí per celebrar el Nadal. Primer, segon i quart d’ESO van fer tallers per decorar les classes, mentre que infantil i primària estaven fent altres activitats i jocs nadalencs.

Un cop va arribar l’hora d’esmorzar, tots els cursos de l’ESO i de 5è i 6è de primària es van reunir al Parc de Ponent per escoltar nadales cantades pels alumnes de cinquè i 3r d’ESO; però, entre nosaltres, cal millorar l’afinació dels de 3r d’ESO... Els va sortir algun gall. Com si fóssim al concert d’Eurovisió...

En poques paraules, aquest esmorzar solidari ha estat ple de sorpreses i d’esperit nadalenc.

Maria Casademont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió