dimarts, 7 de maig del 2019

Carnaval 2019: ALCEM EL VOL!

Les desfilades de carnaval són arreu del món un esdeveniment tradicional. Aquest any, a la nostra escola, els alumnes d’educació infantil i primària han ALÇAT EL VOL disfressant-se d’AUS! 

El dia 1 de març de 2019, els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys van sortir pels carrers de Granollers a desfilar. Quan els nens disfressats de l’escola Jardí van arribar a la plaça de la Porxada, van fer un ball amb la cançó de “Rock & Roll” dels Catarres, tot mostrant el seu espectacular plomatge. 

Cada curs anava disfressat d’un tipus d’ocell diferent, començant pels més petits, P3, P4 i P5 que anaven de pingüins. Seguidament van arribar els de primer disfressats de guacamais, vestint de tons blaus i blancs. Després van venir els lloros, els nens de segon, que lluïen unes plomes de colors vius. A continuació, van arribar els periquitos de tercer, ensenyant el seu plomatge verd i groc. No molt més lluny es podien veure les òlibes de quart, vestien amb colors clars predominant el blanc. Ja anaven arribant els més grans, els nens de cinquè disfressats de tucans, lluint uns colors taronges, grocs, negres i també blancs. Per últim, van desfilar els pica-soques de sisè, que vestien amb colors blancs, negres i vermells.

Volant, volant, van arribant aquí, 
els nens i les nenes de l'escola Jardí. 
De plomes no en porten poques! 
aquests espectaculars Pica-soques. 
Els segueixen els Tucans, 
amb un bec impressionant. 
Els mussols volen gresca 
i no perdre's la festa. 
Els periquitos fent xerinola, 
entren a la Porxada per dir-nos hola! 
Els lloros venen encuriosits 
parlant pels descosits. 
Directes de l’Amazones, 
arriben els guacamais a la nostra zona. 
Ben mudats, per tancar la desfilada 
els pingüins fan la seva entrada. 
El rei carnestoltes content estarà, 
amb l'ofrena d'ous que li faran. 
I ara prepareu-vos, que movent la cua 
i les ales, us deixaran bocabadats 
a ritme d'un 'Rock-roll' ben animat.

Per acabar, agraïm la col·laboració de les famílies que es van implicar a ajudar a cosir les disfresses dels alumnes per tal que les professores no haguessin de fer tota la feina soles.


Júlia Bruach i Clàudia Segovia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió