dimecres, 12 de juny del 2019

L'escola amb aires anglesos

El passat divendres 5 d'abril va ser un dia diferent i amb aires anglesos per als alumnes de l'ESO del Col·legi Jardí. 


L’escola estava ambientada en països anglosaxons i durant tot el dia es feren activitats típiques de països de parla anglesa. L’objectiu de la jornada era conviure tots junts durant un dia dinàmic i utilitzant una llengua estrangera tan important com l’anglès.


Les professores d’anglès van organitzar diferents activitats per als quatre cursos:

Els alumnes de 1r d’ESO van començar el dia ben informats a través d'una xerrada sobre la cultura britànica realitzada per un nadiu a la sala d'actes. A continuació, ja a l’aula, van fer un esmorzar americà amb música ambiental. Més tard van tenir una trobada amb els seus fillols de lectura a les aules de 1r de Primària per explicar-los contes en anglès, escrits per ells mateixos. Tot seguit, per aplicar el vocabulari que havien après durant el curs, participaren en el joc de “Passapalabra”. Finalment, per acabar bé el dia, van fer un cine-fórum amb la pel·lícula Bend it like Beckman.

Els alumnes de 2n d’ESO també van anar a la sala d’actes, per fer-hi una activitat sobre la cultura britànica amb l’ajuda d’una monitora americana de l’editorial Burlington Books. Un cop a classe, van celebrar un esmorzar amb productes d’altres països que ells mateixos havien comprat o cuinat. Després, també van jugar al “Passapalabra” en anglès. Com que estaven molt actius, van anar al Parc de Ponent on van aprendre a ballar “Line Dance” amb l’auxiliar de conversa de l’ESO, en Cameron. Finalment, una sessió de cinema amb la pel·lícula Wonder en versió original i un debat.

Pel que fa als de 3r d’ESO, van arribar amb gana a primera hora del matí per celebrar un esmorzar ben british a l’aula, amb música anglosaxona de fons. Més tard van fer una presentació oral dels treballs que havien estat preparant sobre els països de parla anglesa. Fet això, els tocava passar-s’ho bé i van jugar al “Trivial Time” un joc de cultura, gramàtica i vocabulari. I per acabar, una pel·lícula: Coach Carter, i van fer un debat. 


Els alumnes de 4t d’ESO van fer les activitats separats. Per una banda els alumnes de 4t A i per l’altra els alumnes de 4t B: van jugar al Bingo; van aprendre a ballar “Line Dance” amb en Cameron; van ensenyar els alumnes de P5 a ballar dues cançons; practicavrn l'anglès a través de jocs de taula; feren d'actors i actrius davant els més petits de l'Escola, i, finalment, ja tots dos grups de 4t junts, van mirar la pel·lícula Wonder a partir de la qual van fer un debat també ells.

En definitiva, un dia ben intens per viure i conviure en anglès.
Júlia Gordo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió