dimarts, 25 de febrer del 2020

El compromís mediambiental dels joves de 4t d'ESO


Actualment, molts dels productes que consumim i les indústries que els produeixen generen contaminació. Convivim diàriament amb la contaminació atmosfèrica, a causa del trànsit de les emissions de les indústries. La contaminació atmosfèrica és responsable d'un elevat nombre de morts prematures i malalties respiratòries en les nostres ciutats.

En tan sols unes dècades, el plàstic ha passat a estar present en tot tipus d'objectes. L'augment de residus d'aquest tipus s'ha incrementat molt ràpidament. El plàstic danya la vida marítima i s'incorpora a la cadena alimentària. Hem de posar fi a aquest cicle, els alumnes de quart ja han posat el seu gra de sorra.

Unes alumnes de 4tB d'ESO han creat uns petits contenidors per portar a reciclar el paper i el plàstic que es genera a les aules, cosa que abans no es feia. Cada divendres, aquests contenidors són buidats per diferents alumnes.

El medi ambient és molt important per a la nostra vida i si no el cuidem és possible que en un futur proper acabem perdent el nostre Planeta. Però aquest futur negre només serà possible si continuem així; per això, ens agradaria informar-te que pots fer un munt de coses per a poder salvar-lo. Hauries de reduir el consum de plàstics d'un sol ús, utilitzar ,és el transport públic, fer ús de les tres R (reciclar, reutilitzar, reduir) i per últim però no menys important: informar i educar els altres.

Hi ha una cosa que no entenem d'aquest societat i és que, per molt que us diguem el que pot passar, seguiu contaminant els carrers, els mars, els camps... La solució per a disminuir en gran mesura la contaminació que estem generant i patint és al nostre abast, no la deixem escapar.


Lucia Torrecillas i Ariadna Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió