dilluns, 9 de març del 2020

Expo-recerca 2020

Els dies 26, 27, 28, 29 de febrer d'aquest any es va celebrar l'Expo-recerca jove, una fira de recerca internacional i oberta al públic, que s'organitza cada any a Catalunya. Aquest ha estat el seu vintè aniversari


Joves de secundària i batxillerat d'arreu del món presenten els seus projectes d'investigació o treballs de recerca durant tres dies en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l'oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. 

A l'Expo-recerca hi són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no només aquells de caràcter científic. Durant els tres dies de la mostra, els treballs són avaluats per un jurat qualificat independent i aliè a MAGMA. Arribat l'acte de cloenda, s'atorguen premis d'acord amb aquestes valoracions, gràcies a la inestimable col·laboració de les nostres entitats patrocinadores. Tot i que la majoria de participants són catalans, també hi participen estudiants d'altres comunitats autònomes i d'altres països del món, fet que converteix l'Expo-recerca Jove en una oportunitat enormement enriquidora tant a nivell acadèmic com cultural.

Marc Ortega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió