dimecres, 22 d’abril del 2020

En quarentena

Com ja sabeu, tot Catalunya està en quarantena a causa de la pandèmia. Tot plegat va començar a la Xina amb la propagació d’un nou virus, el COVID-19. El coronavirus s’ha anat expandint, i ara ens trobem en estat d’alarma. Estem tots tancats a casa, excepte els serveis essencials que han de seguir proveint aliments, fàrmacs...

El dia que ens van dir que no aniríem més a classe em vaig alegrar, com tothom. Pensava que podríem sortir al carrer amb normalitat, quedar amb els amics i que no ens posarien tanta feina. Però el cert és que només podem sortir de casa per l’essencial. Mai no m’hauria imaginat que la situació fos tan greu. Els hospitals estan saturats i el nombre d’infectats no para de créixer. Ara ens hem d’adaptar a viure en aquesta situació tan excepcional, i dono gràcies a les noves tecnologies.

Durant aquests dies els professors i professores ens posen feina setmanal com si fóssim a l’escola, i ens deixen organitzar-nos com vulguem per tenir tots els deures enllestits per divendres. La feina la podem fer a ordinador i enviar-la per correu o fer-la a mà i escanejar-la. Hi ha professors que ens envien presentacions PowerPoint amb la seva veu gravada per entendre nous temes, i també convoquen videoconferències grupals per resoldre dubtes, o escriuen xats pel Teams.

A banda de fer deures al balcó mentre prenc una mica el sol, durant aquests dies m’he dedicat a practicar amb el piano, a llegir, mirar pel·lícules, jugar a jocs de taula amb la família i a fer manualitats amb la meva germana petita. També dedico mitja hora diària a fer esport per mantenir-me en forma com ens ha recomanat el professor d’educació física. Espero que vosaltres també ho feu.

Ariadna Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió