divendres, 10 de desembre del 2021

ÉS LA CASA DE PAPEL LA SÈRIE DE L’ANY?

Encara no heu vist La casa de papel? Doncs no sé què esteu esperant per mirar-la, us esteu perdent una gran sèrie de drama i suspens amb la qual cada dos per tres vas canviant de teories de què passarà a continuació. Entreu ja a Netflix per poder-la veure i gaudir-ne.

Personalment la sèrie m’ha ensenyat diferents coses, com per exemple a gaudir del que fas, tot i les dificultats o la pressió. Un dels ensenyaments que ens deixa aquesta sèrie és que cal gaudir de les coses que es fan, sobretot quan es fan amb convicció. El treball en equip és un dels aspectes que més captiven de la sèrie, no només perquè cadascun dels personatges centrals es respecten i recolzen entre si, sinó perquè cadascú té importants funcions i les compleix amb rigor. A més, una cosa que també és important destacar és que cada un dels membres és valuós per a l’equip.

La sèrie, creada per Àlex Pina, tracta d’un misteriós home conegut com «El Professor» que planeja l’atracament més gran de la història: entrar a la “Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre” per imprimir 2400 milions d’euros, esperant que sigui l’atracament perfecte. Per dur a terme aquest ambiciós pla, recluta un equip de vuit persones amb certes habilitats i que no tenen res a perdre.

És clar que recomano La casa de papel, ja que és una sèrie que et fa estar pensant durant totes les temporades i també perquè, si t’agrada el suspens i el drama, és perfecta per a tu. 

  Berta Gallego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió