dimecres, 1 de desembre del 2021

MALÈFICA

Malèfica és una pel·lícula de gènere de fantasia i aventura, estrenada al 2014 i amb la duració de 97 minuts. Els protagonistes són: Malèfica, (Angelina Jolie), el rei Stefan, (Sharlto Copey), Diaval, (Sam Riley), La Princesa Aurora (Elle Fanning), i per últim, les fades de les flors, (Imelda Staunton, Lesley Manville, Juno Temple).

Sincerament la recomanaria per +7 anys, ja que de vegades hi ha violència, i també podria ser que els menors de 7 anys no l'entenguin.

Malèfica al principi és una bellíssima dona amb un cor pur i unes sorprenents i grans ales negres. Ella va créixer en un entorn tranquil al bosc, fins que un dia un exèrcit d'invasors humans van amenaçar l'harmonia del país. Malèfica es va tornar en la protectora del seu regne, però al final, va ser objecte d'una traïció despietada que va endurir el seu cor fins a convertir-lo en pedra, i no tenir sentiments.

Aquesta traïció, provocada per la persona de qui ella estava enamorada, li va provocar tenir el cor de pedra, i volia venjar-se, i tornar a tenir el que li van prendre anys enrere.

Quan vaig veure Malèfica em va semblar molt trista, però a la vegada plena de valors, i em va agradar moltíssim. La recomanaria molt, i més si t’agraden els temes d’aventura i fantasia.

Li dono 5 estrelles.
                                                                Blanca Freixas Arnau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió