divendres, 21 de gener del 2022

Pa de llimona amb llavors de rosella

Als matins les finestres estan entelades, ja hem de portar jaquetes gruixudes per sortir al carrer, la cançó “All I want for Christmas” de la Mariah Carey sona per tot arreu... Això només significa una cosa: ha arribat el Nadal!

I clarament, el millor pla de Nadal és estirar-se al sofà a prop de la llar de foc, amb una manta, una xocolata calenta i un llibre a la mà. Però ara... Ja saps quin llibre llegiràs? Per tots aquells qui encara no tinguin cap lectura preparada per les vacances nadalenques, us recomano la famosa història de Cristina Campos, Pa de llimona amb llavors de rosella.

Cristina Campos, l’autora espanyola de l’obra, va estudiar a la universitat autònoma de Barcelona on es va llicenciar en Humanitats i va finalment completar els seus estudis a la Universitat de Heidelberg, on va estudiar la cinematografia. Ella sempre ha estat una gran fanàtica de la literatura, la raó per la qual va començar a escriure i va publicar la seva primera novel·la, Pa de llimona amb llavors de rosella.

No hi ha res millor que una història sobre secrets familiars, amors no coincidits i romanç en un petit poble de Mallorca.


L’Anna i la Marina, dues germanes, es tornen a retrobar després de molts anys separades per vendre un molí i una pastisseria heretada d’una desconeguda. Aquestes germanes són dues persones gens iguals. L’Anna fa la impressió de tenir una vida que li va com anell al dit, és casada i no ha sortit gaire del poble, però els sentiments cap al seu marit ja no són els mateixos que fa anys enrere. En canvi la Marina és una metgessa en una ONG al tercer món. La Marina decideix quedar-se la pastisseria i investigar sobre la persona que els va deixar l’herència. Durant la recerca, descobrirà els secrets familiars que havien estat amagats per molts anys, aprendrà l’ofici del pa i s’acostarà a l’Anna com mai no havia fet. Juntes, potser, seran capaces de recuperar tots els anys perduts entre elles i per fi podran tornar a controlar les regnes de les seves pròpies vides.

A què esperes? Vés ja a buscar aquesta novel·la per passar un Nadal fabulós!

Berta Fontanet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió