dijous, 27 de febrer del 2014

El Col•legi jardí, una escola propera a l’handbol

L’Escola Jardí de Granollers, una escola plena d’handbol i amb un gran entrenador
L’escola Jardí és propera a l’handbol, un esport ben  viu a la capital del Vallès Oriental (Granollers), pel qual cada vegada s’interessa  més gent de la ciutat. L’escola Jardí  es pot dir que viu intensament l’handbol a causa que l’entrenador del primer equip del Granollers, en Toni García, és professor de la nostra escola.
Li hem fet una breu entrevista per saber com es combina les feines i com li pot anar els darrers mesos amb l’equip de divisió d’honor de Granollers .
- Com pot combinar-se treballar en una escola i en un equip de divisió d’honor a la vegada?
Primer l’escola t’ha d’organitzar un horari, amb el qual  puguis combinar-te, l’escola Jardí m’ho fa,anar al matí al col·legi i a la tarda a handbol.
Creus que aquest any el Granollers té una plantilla amb prou talent per plantar cara al FC Barcelona?
Els Granollers té una plantilla per lluitar amb qualsevol equip de la lliga Asobal, però s’ha de reconèixer que el Barça té la millor plantilla  del món.
Què li semblen les noves incorporacions d’aquest any?
Álvaro Ruiz: és un jugador que ha entrenat bé en el juvenil del Barça, ja el coneixíem i la veritat que és un jugador molt important a la direcció del joc i de cara 1 contra 1.
Matías Schulz: és un porter molt regular i la seva veterania ens ajudarà moltíssim.
Està content amb la pedrera que es forma en aquest club?
Sí, el Granollers sempre ha tingut una bona pedrera; podem dir que és una escola d’handbol a nivell nacional. El primer equip es nodreix de jugadors formats en aquesta escola, per la qual cosa ha de seguir sent important.
Creus que aquest any hi haurà bona plantilla per arribar a l’objectiu de lliga de campions?
Ningú ha dit que és un objectiu arribar a la lliga de campions. L’objectiu es arribar al màxim possible, si ens trobem a lliga de campions, el club decidirà.
-Tens pensat canviar d’aires com a entrenador i anar algun país estranger a entrenar?
Sí,  hi ha l’oportunitat m’agradaria viure l’experiència de poder entrenar a una altra lliga, un altre país. Entenc que la situació d’ara és molt difícil que pugui sortir una oferta i la veritat és que estic molt bé a Granollers.
Què feu a l’escola per promocionar l’handbol?
En aquesta escola es fan activitats didàctiques sobre handbol a les classes d’educació física i a les dates que comença el Coaliment, torneig d’handbol d’escoles; es fa una promoció per a totes les classes per donar a conèixer l’handbol. I per si algun alumne vol practicar i experimentar aquestes trobades d’handbol que s’organitzen, quan al club BM Granollers ens donen invitacions, hi convidem els nois i noies que hi estiguin interessats a veure un partit de l’Asobal.
Creus que es fan prou coses per promocionar l’handbol?
Sí, sempre es podria fer més, però crec que si hi ha algú que està interessat a jugar o veure’l pot fer-ho i en té prou  informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió