dijous, 5 de juny del 2014

Els de quart s’expliquen

Les exposicions orals dels Projectes de Recerca de 4t d'ESO

Després de vuit mesos de treball, per fi els dies 12 i 13 de maig vam realitzar les exposicions dels projectes de recerca que tractaven tots ells algun tema relacionat amb Granollers, des de diferents punts de vista (la cultura, l'esport, la ciència, l'educació...). Els nervis a flor de pell, l’angoixa i un cert punt de por, eren els símptomes protagonistes d’aquells dos dies. Era la nostra oportunitat de mostrar als companys i als professors i assessors tot el que havíem estat fent durant quasi mig curs. Dies enrere a les parets de les dues classes, s'havien penjat els horaris de les exposicions. Aquest fet encara va crear més tensió als companys ja que d’alguna manera, les hores passaven i les seves exposicions s’acostaven.
A l’hora d’exposar, cada grup havia preparat el seu propi suport digital; a més a més alguns incloïen material addicional.
Cal afegir que cada equip anava vestit de manera formal, per fer-nos una idea de com s’ha de fer un treball de recerca com el que d’aquí dos anys exposarem al batxillerat.
Com a conclusió, podem afirmar que estem molt contents d’haver pogut practicar un “simulacre de treball de recerca”, ja que ens ha ajudat a conèixer els apartats que en un futur haurem de tornar a realitzar; a més, hem pogut veure com han treballat els nostres companys i per últim hem pogut conèixer curiositats de la nostra ciutat que no coneixíem.  Tant alumnes com assessors hem pogut gaudir d’aquesta activitat i sens dubte recomanem que es continuï fent.

Marina Rodríguez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió