dijous, 18 de febrer del 2016

Conversem amb... Katheryn: l'auxiliar d'Infantil i Primària

Com sabeu, aquest any comptem amb l'ajuda de dues auxiliars de conversa que ens acompanyaran durant tot el curs, per tal que els alumnes puguin millorar la parla anglesa. Ms. Logan treballa al Cicle Superior i l'ESO, i la Katheryn, amb l'Educació Infantil i Primària.

Per conèixer una mica més les nostres auxiliars de conversa hem decidit parlar-hi. Ja vam fer un article sobre Ms. Logan; ara la nostra protgonista és la Kathryn.

La Kathryn prové d'un petit poble proper a la gran ciutat de Londres. Allà va estudiar la carrera de literatura anglesa. Li agrada dibuixar, en concret practica l'sketching, que consisteix a fer un dibuix a mà ràpidament i de manera improvisada, com un esbós. A part d'aquesta peculiar afecció, també fa hip-hop.

En un inici no es va plantejar Catalunya com a un possible destí, però finalment, aquí la tenim! La seva primera impressió de Catalunya, per sort, va ser positiva. La Katheryn pensa que Catalunya és un país molt bonic, amb un menjar deliciós i unes tradicions úniques. Pel que fa a les persones, creu que la gent aquí és molt simpàtica, però de vegades una mica boja.

Les principals diferències que la Katheryn ha pogut apreciar respecte el seu país són el menjar i, sobretot, la rutina diària, que és molt més llarga aquí que a Anglaterra. Està molt contenta amb els nens que ensenya; segons ens ha dit són molt agradables i s'entusiasmen amb allò que fan. Es troba molt a gust a l'escola, ja que li agrada molt i hi va ser molt ben rebuda, per això no li va suposar cap dificultat adaptar-s'hi.

La Katheryn espera fer molts amics a partir d'aquesta experiència i aconseguir un bon nivell de català, una llengua que potser segueix aprenent l'any que ve, ja que encara que se'n va al juny, s'està plantejant la idea de tornar el proper curs.

Esperem que així sigui!

Alba Aparicio i Helena Martínez de Riba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió