divendres, 26 de novembre del 2021

La Jungla de Cristal, tot un clàssic del cinema d'acció

Primer de tot,  si encara no heu vist la Jungla de Cristal, no sé a què esteu esperant, personalment crec que és una de les millors pel·lícules que s’han fet mai. acció, suspens considero que te de tot, jo de vosaltres no m’ho pensava més i la començava a veure.

Bàsicament l’argument de la pel·li, és el següent: un policia de NY Jhon Mclane va a visitar a la seva dona a l’edifici Nakatomi a Los Angeles, al principi tot va bé però no saben que els queda poc perquè un grup de 12 terroristes de l’Aalemanya de l’Est és a punt de segrestar l’edifici i tot perquè a dintre hi ha una càmera cuirassada dins de la qual hi ha 160 milions de dòlars en bons negociables, però no serà tan senzill perqué Jhon Mclane no els posa les coses fàcils. En diferents ocasions hi ha enfrontaments entre els terroristes i el policia de NY en els que Jhon Mclane es queda a res de perdre la vida.

En conclusió crec que val molt la pena mirar aquesta pel·li, ja que estàs quasi tota l’estona amb la intriga per saber que passarà després. Si encara no l’heu vista, us esteu perdent or per als vostres ulls, no espereu més i mireu la Jungla de cristal.


                                                                                                                                          Oriol Santamaria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió