divendres, 20 de febrer del 2015

Evolució dels Iphones



Amb el pas del temps la tecnologia i la informàtica han anat avançant, a mesura que les marques comercials anaven inventant i millorant els aparells que ja existien. Un exemple d'aquesta evolució és la marca Apple i el seu producte més venut actualment, l'Iphone. 

El primer model d'aquest producte es va posar a la venda el 29 de juny de 2007 amb el nom d'Iphone i l'últim ha estat llençat aquest passat 19 de desembre de 2014. Aquest darrer producte és l'Iphone 6, que ja supera els 39 milions d'unitats venudes arreu del món, amb una progressió que assenyala que en seran moltes més.

En aquests set anys, Apple s'ha convertit en la companyia pionera en la comercialització d'aquests smartphones, sempre seguida per la polèmica marca coreana Samsung, a la qual s'ha retret haver copiat moltes de les noves incorporacions de l'Iphone.

En conclusió, podem afirmar que el producte Iphone és revolucionari, de manera que amb set anys ha canviat completament la visió del mòbil per a la majoria d'usuaris i també per a nosaltres.


Alex Moreno Busto i Marc Soldevila Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió