dijous, 30 d’abril del 2015

Open Night: gaudim d'una ciutat nocturna

Esdeveniment comercial, gastronòmic i hoteler... Tot a 15€.


El divendres 27 de març a Granollers es va celebrar la quarta edició de l'Open Night, organitzat per Gran Centre, el gremi d'Hosteleria del Vallès i l'associació Hotels Vallès Oriental, amb una forta col·laboració de l'ajuntament de Granollers.

En aquest esdeveniment hi van participar 95 comerços, 24 restaurants i 8 hotels de la ciutat, el que representa 850 habitacions disponibles (la Fonda Europa no hi va poder participar, per obres). Els establiments participants a l'Open Night proposaven menjar, sopar, comprar a 15€, també oferien un descompte del 15% per les compres que es fessin entre les 20:00 i les 00:00. Els clients tenien molts avantatges com premis, promocions, targetes regals... També van haver-hi premis culinaris del Gremi d'Hosteleria a la plaça Maluquer i Salvador.

A la Porxada hi havia un photocall decorat amb unes lletres gegants que deien "Open Night" i una orquestra que animava l'ambient de festa. Davant del Cambridge, al costat de l'Església de Sant Esteve, van muntar un altre photocall decorat amb tòpics anglesos i gent d'aquesta acadèmia es va disfressar de guàrdies londinencs, a més també hi havia ball country i molta música. A més, el Museu de Granollers va obrir les portes fora del seu horari normal per participar en aquest esdeveniment.

Les autores d'aquest article vam visitar l'Open Night i en opinió nostra aquest cop es va adequar més als adults i no gaire al jovent, ja que no hi havia tanta interactivitat com en anys passats. Va ser més avorrit que l'anterior, encara que vam veure nens ballant als aparadors, cosa que donava un contrapunt divertit. El pitjor defecte que vam trobar va ser que no hi havia una gran varietat de coses a fer en comparació amb un dia normal a la ciutat.

Estaria bé que en pròximes edicions de l'Open Night es fessin més activitats dinàmiques enfocades als joves i que s'hi apuntessin més establiments, ja que així hi hauria molt més moviment a la ciutat, i s'afavoriria encara més el comerç i  la popularitat de Granollers.

Hi anireu l'any que ve?

Patricia Segura i Maria Radigales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió