dijous, 9 de juny del 2016

Els alumnes de 4t d'ESO treballen la II Guerra Mundial

Els alumnes de 4t han realitzat uns treballs sobre la II Guerra Mundial, en els quals expliquen l’evolució del conflicte, i les batalles més importants entre el 1939-1944


Els treballs, realitzats en parelles, han sorprès per la seva originalitat i qualitat. 



Cada parella havia de representar a la seva manera un recorregut per a les batalles de la II Guerra Mundial. Hi ha hagut moltes presentacions diferents com un videojoc interactiu, una animació, una pàgina web, un vídeo... Cada treball més sorprenent que l’anterior. Els que més han destacat han estat els que s’han lliurat d’una forma física.

En la imatge anterior podem observar un dels treballs, format per un seguit de caixes ordenades de manera cronològica, a l’interior de les quals es troba la informació de totes les batalles produïdes aquell any, causa, bàndols..., i molta altra informació.


En la imatge de l'esquerra podem observar un mural que treça un recorregut per un mapa mundi, que passa per  la Xina, Rússia, dran part d’Europa..., amb tota la informació representada i explicada de maneres diferents, molt gràficament.

I en aquesta altra mostra de la dreta, els alumnes van realitzar un llibre desplegable fet a mà, al principi del qual es troba una guia per entendre'n el funcionament; els colors que representen a cada país en els mapes, o altres informacions. Cada desplegable mostra l’evolució de cada batalla i permet observar allò que va passar en cada una d’aquestes batalles.


Mikel Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió