dimarts, 30 de gener del 2018

Esmorzar Solidari 2017

Aquest curs 2017-18, les dues classes de 3r d’ESO de la nostra escola han organitzat una nova edició del tradicional ESMORZAR SOLIDARI. Per fer-ho, han dut a terme una sèrie de treballs previs, com una presentació exposant el projecte a tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO. Ells mateixos han redactat la circular informativa a les famílies. Posteriorment l’alumnat va elaborar un portfoli (informació presentada digitalment) on es treballava la recerca d’informació sobre les institucions a les quals havien decidit destinar el recapte d’aquesta edició: REIR i Polseres Candela.

La institució REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc) proporciona ajuda educativa a les famílies i infants en risc d’exclusió social, mentre que la institució Polseres Candela es dedica a recollir fons que destina a la recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El dia de l’esmorzar tot es va anar desenvolupant seguint les pautes establertes pels tutors i la professora de cultura i valors de 3r d'ESO: es van col·locar dues grans taules per repartir el pa amb la xocolata, que després es van menjar en rotllanes, agrupats per cursos. L’acte va concloure amb un esdeveniment especial protagonitzat per tots els alumnes de les matèries de francès i alemany, que van cantar unes nadales en els respectius idiomes.

Un any més i, gràcies a la col·laboració d’alumnes i professors, el projecte de l’esmorzar solidari va ser un èxit.                                                                        
                                                                                                       


   Arnau Girabent i Christian Fato

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió