dijous, 19 de desembre del 2019

Explorant els límits a 4t d'ESO

El passat dia 7 de novembre, el curs de 4t d’ESO de l’escola Jardi, va anar d’excursió a Cambrils


L’objectiu principal d’aquesta excursió era la cohesió de grup i l'autoconeixment, a través d'activitats proposades pels monitors de Jumpland


Després de dues hores i mitja de viatge fins a Jumpland, a Cambrils, que es van passar prou ràpides i un cop vam haver esmorzat,  els alumnes de 4t d'ESO ens van dividir en dos grups: l’A i el B, per començar l'acció. Ens vam alternar les activitats: uns fèiem jocs de dinamització i coneixement, i els altres van iniciar els circuits d'aventura, alçats damunt de camps d'oliveres. Al cap del matí, uns i altres vam poder realitzar tant una cosa com l'altra.

Els alumnes del grup B vam començar realitzant dues activitats molt dinàmiques i divertides dins d’un petit camp de futbol. La primera activitat consistia a fer uns reptes, que havíem plantejat nosaltres mateixos, davant del nostre grup-classe i, tot i que vam passar una mica de vergonya, ja que alguns eren una mica ridículs, ens va servir per reflexionar sobre la idea de no fer als altres allò que no ens agrada que ens facin a nosaltres.

El segon joc consistia a trobar, amb els ulls tapats, la nostra parella utilitzant el sentit de l’oïda, emetent sons d’animals. Era una activitat una mica estressant però divertida, ja que tothom estava cridant per trobar la seva parella, i ens va servir per treballar l'orientació en l'espai, habilitat que hauríem de practicar per fer el circuit vertical.

En finalitzar vam preparar-nos per fer els circuits d’obstacles aeris, la gran activitat del dia, que els nostres companys i companyes de 4tA havien estat practicant prèviament.


Hi havia tres circuits amb diferent grau de dificultat. Podies escollir quin circuit realitzar, i, en acabar-los, tenies l’opció de llençar-te per la tirolina. Estar a tants metres d’altura va ser molt emocionant; feia molta impressió, però en vam gaudir molt. Un cop acabades totes les activitats, ambdós grups vam anar a dinar i vam tenir una estona de temps lliure per acabar de passar el dia junts.. 

Ens ho vam passar molt bé i ens agradaria repetir excursions com aquesta.

Jana Garcia i Nuria Berengueres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió