dimecres, 5 de febrer del 2014

La mascota de la biblioteca

Original, interessant i creativa. Així es pot descriure la nostra escola.  Durant aquest mes hem rebut la notícia d’una nova idea, que donarà a la biblioteca del Col·legi Jardí un toc més animat i propi, definint així l’ essència de la nostra personalitat.
Aquesta idea s’ha plasmat a partir de la realització d’un concurs, en el qual els alumnes de primer d’ESO, han hagut de dibuixar  una mascota per la biblioteca. A més, la resta d’alumnes de secundària ha votat el dibuix que els ha semblat més convenient.  Aquesta idea va ser proposada per la professora Noèlia Casero, responsable de l’espai, i recolzada per la professora de plàstica, Vanessa Garcia Riaguas. Aquesta activitat està pensada per a ser el inici d’un seguit d’activitats que serviran per a  dinamitzar la biblioteca. Amb la imatge de la mascota es crearà un segell que serà propi de la nostra escola i es penjarà un rètol ben gran amb la mascota a la biblioteca.
Finalment, la guanyadora del concurs ha estat Gina Dalmau, de la classe de 1r d’ESO A. Aquesta mascota es basa en un mussol que porta un llibre a la mà amb el símbol de la nostra escola. A més, hem parlat amb l’autora del dibuix i ens ha explicat que aquest mussol va sorgir a partir de diversos esborranys, que van donar lloc a un magnífic animal.


Aquí us en deixem una foto:   


Andrés Garcia-Ruano i Alba Anglada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió