dijous, 6 de febrer de 2014

Nou Burger King a Granollers (Avantatges i inconvenients)La cadena de menjar ràpid arriba a Granollers i proporciona 25 llocs de treball als granollerins i pobles del voltant.
El polígon de Ramasar incorpora un nou Burger King. Aquest ocupa el solar on hi havia l’empresa Cristalleria Granollers, a tocar de la carretera de Cardedeu, que va tancar a finals de l’any 2008. També està a prop del cementiri municipal i de la deixalleria.
El restaurant està fet en una parcel·la de 1.069 metres quadrats dels quals l’edifici n’ocupa 335 i la resta es destina a zona d’aparcament. L’empresa promotora, Quick Meals Ibérica, ha calculat que quan el restaurant estigui a ple rendiment hi haurà uns 25 llocs de treball.
A més del Burger King, al polígon del Ramasar podem trobar altres restaurants de menjar ràpid com  el McDonald’s, Pans&Company i el Viena. El fet que hi hagi tants locals d’aquest tipus probablement farà que augmenti el nombre de ciutadans obesos a Granollers.
 Els avantatges que hi hem trobat són:
-           El polígon del Ramasar serà més conegut pels ciutadans i pels pobles propers.
-           Donarà 25 llocs de treball.
-           Un nou establiment on poder menjar.
-           Menús econòmics i satisfactoris.
-           Diversitat de productes.
-           La cadena Burger King augmenta.
Els inconvenients més rellevants són:
-           El nivell d’obesos augmenta pel consum de menjar ràpid.
-           La salut empitjora.
-           Els hàbits alimentaris comencen a ser irregulars.
 En conclusió, està bé que obrin nous llocs d’oci per a tots els públics, on poder passar una bona estona i gaudir del menjar que més agrada a la societat a bon preu. Tot i així no cal abusar-ne.
Marina Rodríguez, Paula Molina i Núria Requena

2 comentaris:

  1. L'autor ha suprimit aquest comentari.

    ResponSuprimeix
  2. Joves periodistes. La notícia m'ha interessat molt, però trobo que sou molt generosos a l'hora d'exposar els avantatges que implica l'obertura d'aquest establiment. Em pregunto: què té de bo que la cadena Burger King creixi? Creieu que aquest és un model de negoci que genera millores qualitatives per a la nostra societat? Penseu-hi.

    Per cert, molta sort amb el blog!

    Profe Lluís

    ResponSuprimeix

Deixa la teva opinió