dijous, 13 de novembre del 2014

Els alumnes de 4t d'ESO ens comuniquem amb Bèlgica i Londres

Intercanvi de cartes: un projecte de les classes d'anglès

Aquest nou i últim curs per a nosaltres, els alumnes de 4t d'ESO tenim molts projectes per treballar a classe d'anglès, un dels quals consisteix a practicar la llengua estrangera a través de l'intercanvi de cartes amb països de la resta d'Europa. 

El primer propòsit és realitzar una carta de presentació, un currículum i un vídeo en el qual ens donem a conèixer i mostrem les nostres habilitats. Un cop acabem aquest treball, l'enviarem a una escola de Bèlgica i/o Londres. Els alumnes d'allà també ens faran arribar la seva feina. La idea plantejada és fer grups de deu persones a cada classe per escollir quin és el millor candidat de l'altre país per optar a fer el següent pas del projecte: participar en una videoconferència amb un integrant de l'altre col·legi, que exercirà d'entrevistador, tot simulant una "interview" professional.

Amb altres escoles d'Anglaterra ens enviarem també cartes, tot i que no sempre escriurem en anglès, sinó que alternarem la llengua espanyola. Ho farem d'aquesta manera perquè tant ells com nosaltres necessitem practicar ambdues llengües. 

Finalment, comptem amb un suport magnífic a les classes d'anglès oral: l'auxiliar de conversa que ha arribat recentment, un noi texà que residirà durant tot el curs a cases d'alumnes de la nostra escola. Al llarg del curs realitzarem grups d'unes cinc persones que es reuniran amb ell i debatrem temes de tot tipus per tal que la nostra comunicació en llengua anglesa es faci més fluïda i puguem millorar la nostra parla. A més, sempre estarà per l'escola i es dirigirà cap a nosaltres en anglès.

Per tant, amb tots aquests projectes tenim l'objectiu de familiaritzar-nos amb la llengua anglesa de manera més amena. 

Laura Moyano i Anna Torras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió