dijous, 9 de juny del 2016

XXXVIè CROSS


El Col·legi Jardí celebra la trenta-sisena edició del Cross.


En l'edició d'aquest any hi ha hagut una gran participació per part de l'alumnat de l'escola per córrer en la competició, i en nom de tot 4t d'ESO volem donar les gràcies a tots els participants i també felicitar els guanyadors de cada categoria.



Només per participar, els concursants rebien com a premi una medalla, a part d'una bossa amb aigua, patates xips, un dònut i un bric de "caldo Aneto", un dels patrocinadors del Cross.

A part podem destacar el gran entusiasme dels alumnes de 4t d'ESO per poder recollir diners per al sopar de comiat de l'escola venent entrepans, patates i begudes, i col·laborant amb l'AMPA en l'organització de les curses.

Els grans de l'escola vam arribar a les 8 del matí per preparar els entrepans, així com les bosses per als guanyadors i el material necessari per fer possible aquest Cross. Des de les primeres famílies que entraren fins a les últimes, van ser ateses amb la màxima cordialitat, convidant-los que s'acostessin al bar per refrescar-se en un dia tan calorós com aquell. A més a més, també els vam oferir butlletes per a la rifa que es va celebrar a les 12 del migdia. Evidentment, un cop finalitzat l'esdeveniment, ens vam encarregar de recollir les instal·lacions.

Des d'aquí volem agrair a l'AMPA de l'escola tota la seva col·laboració a l'hora d'organitzar i de portar a terme la realització del Cross.

Clàudia Marquès i Carla Ramírez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió