dijous, 10 d’abril del 2014

Carnestoltes 2014, una passarel·la de contes

L'Escola Jardí va celebrar un Carnestoltes de conte el passat 28 de febrer al Parc de Ponent 

Cada any el Col·legi Jardí escull una temàtica per a les disfresses dels alumnes del dia de Carnestoltes i la d'aquest any, sota el lema "Una mar de contes", ha estat Personatges de contes i relats. El dia 28 de febrer, doncs, des dels més petits de l'escola fins als més grans de Primària es van trobar al Parc de Ponent per mostrar les coreografies que havien ideat i practicat al llarg de les setmanes anteriors a les hores d'educació física, psicomotricitat i música. A primera hora del matí ja es respirava l'ambient festiu del dia mentre alumnes i mestres es vestien amb les seves disfresses.

Passarel·la Jardí
Els més petits, P3, anaven disfressats amb motius del conte tradicional La Caputxeta Vermella: les nenes eren les Caputxetes Vermelles i els nens, els llops. A més, les mestres anaven també disfressades, una d'àvia i l'altra, de caçadora.
Els nens i nenes de P4 interpretaven el Patufet, amb la seva barretina i la moneda per comprar el safrà, i fins i tot una de les mestres anava disfressada de la col sota la qual en Patufet es refugia quan es posa a ploure.
Els alumnes de P5 anaven vestits del popular conte El soldadet de plom, els nens anaven disfressats de soldats i les nenes, de ballarines. El soldats duien un elegant barret amb una ploma i una samarreta vermella amb unes espatlleres grogues, i les ballarines vestien una samarreta llisa de color blanc, un delicat tutú i uns escalfadors per acabar de completar la disfressa. 
Els alumnes de 1r de Primària eren els personatges més importants del conte de Pinotxo: la fada bona i en Pinotxo, a qui no faltava el nas ben llarg. 
Per altra banda els de 2n de Primària encarnaven el conte del Flautista d'Hamelin, en aquest cas   nens i nenes anaven vestits iguals, de ratetes. Tots anaven tots vestits de gris, amb uns guants, unes orelles ben bufones, un nasset  i un parell de dents ben grosses.
Els alumnes de 3r de Primària anaven disfressats d'Alícia en el País de les Meravelles. Les nenes portaven un vestit blau i un llacet negre als cabells, mentre que els nens anaven disfressats dels soldats de la Reina de Cors i a la mà portaven un bastó per atacar a tothom que se'ls posés per davant. 
I, com no, no podia faltar un clàssic espanyol: El Quixot de la Manxa encarnat per tots els alumnes de 4t de Primària. Les nenes anaven de la preciosa Dulcinea i els nens de Don Quixot.
Els alumnes de 5è anaven d'El Fantasma de l'Òpera, els nens eren temerós fantasma de l'Òpera i les nenes eren la bella Cristine.
I, per acabar, els alumnes de sisè anaven disfressats del famós best-seller Harry Potter. Aquest és l'últim any que participen en aquest esdeveniment, els nens interpretaven el protagonista d'aquesta heptologia amb les seves escombres voladores i les noies anaven totes amb els cabell encrespats per semblar l'Hermione amb les seves faldilles curtes i l'escut de Gryffindor.
Va ser una trobada espectacular, plena de fantasia i color. Una autèntica mar de contes...



Clàudia Martín i Andrea López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió