dijous, 30 de gener del 2020

Lectures per a adolescents, móns per descobrir

Hi ha llibres i llibres, i encara que no us agradi gaire llegir, segur que us acabarien agradant d’una forma o una altra algunes de les obres que us recomanarem


Ens agradaria compartir alguns títols que considerem que estan molt bé i poden agradar a molts adolescents com nosaltres


After


Per començar, us volem recomanar un llibre titulat After. Aquesta novel·la d’amor d’unes 550 pàgines tracta d’un noi i una noia adolescents que són completament diferents: el noi és força irresponsable, li agrada sortir de festa sempre que pot, porta tatuatges i pírcings per tot el cos; en canvi, la noia és molt conservadora, treu excel·lents a totes les matèries i li encanta estudiar. Aquest llibre forma part d’una saga de 6 llibres amb aquest mateix títol i també se n'ha fet la pel·lícula, que va tenir molt d'èxit. 

La noia invisible


Seguidament us volem recomanar un llibre anomenat La noia invisible. Aquesta novel·la de misteri de Blue Jeans tracta d’una noia que és assassinada. El seu cas el porta un home la filla del qual és superdotada i anava a la seva classe. En assabentar-se del que havia passat, intenta investigar el crim rebuscat entre les coses del seu pare. Hi ha una segona part del llibre anomenat El puzle de cristall. Novel·la d’intriga. 

Culpa mía


Per acabar aquest article us volem parlar d’un llibre que es diu Culpa mía. És una novel·la romàntica sobre un home milionari, pare d’un jove de 23 anys, i que es casa amb una dona, amb una filla de 18 anys. Els dos germanastres al principi no se suportaven perquè no els agradava la idea que els seus pares s’haguessin casat, però al final acaben perdudament enamorats. Tanmateix, les coses no són tan fàcils, ja que els pares no accepten la relació i, a més, el pare biològic de la noia justament acaba de sortir de la presó. També forma part d’una saga de tres llibres: Culpa mía, Culpa tuya i Culpa nuestra. 

Esperem que fullegeu algunes de les nostres recomanacions, ja que llegir és molt important i a nosaltres, que hem devorat aquests llibres, us direm que ens han enganxat i n'hem gaudit molt.

Núria Berengueres i Jana Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió