dimecres, 21 de maig del 2014

Adéu Tito

El dijous 24 d’abril de 2014, Tito Vilanova entrava a la Clínica Quirón de Barcelona, després d’haver estat intervingut d’urgència per complicacions en el càncer de paròtide que patia des de fa dos anys.
Tito Vilanova havia deixat la banqueta del F.C.Barcelona l'estiu passat, després que se li reproduís el càncer a les glàndules paròtides pel qual l’havien intervingut un any abans.
Tito Vilanova va ser jugador del Barcelona B, a segona divisió. Més tard, va anar al Celta de Vigo, on va ser la primera divisió, foren els seus millors anys com a esportista d’elit. Anys més tard, va entrenar al planter del Barcelona B, i poc a poc va anar escalant fins a arribar al primer equip, com a mà dreta de Pep Guardiola. La temporada 2012-2013 va arribar a ser el primer entrenador d’un dels millors equips de la història; el FC Barcelona. 

La notícia de la seva mort ens sabé molt de greu, tant als barcelonistes com als no barcelonistes. Creiem que se li ha fet un molt bon homenatge, gran com ell. Així et diem adéu Tito, sort siguis on siguis.

Angel Pérez, Aleix Agustí i Pol Moratall, Carles Garcia, Pau Pi i Àlex Franco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió