dimarts, 24 de novembre del 2015

Multiesport a l'escola

Com s'inicia un infant en l'esport? Un jugador de futbol sap des de petit que vol ser jugador de futbol?


En aquesta escola es fa una activitat extraescolar que permet iniciar els alumnes en el món de l'esport i l'activitat física, mitjançant la pràctica dels diferents esports col·lectius. El multiesport és una gran ajuda per orientar-los en la pràctica de l'activitat física a partir de P4 fins a 2n de Primària. En primer lloc, s'intenten tocar els esports més coneguts: el bàsquet, el futbol, l'handbol i el bolei. Encara que també es duen a terme altres esports i activitats relacionades amb aquests.

A més els alumnes aprendran a relacionar-se amb nens i nenes de la seva edat en un ambient esportiu, de manera que en un futur sàpiguen acceptar les normes i regles dels diferents esports i puguin fins i tot arribar a competir.

A la nostra escola aquest any hi ha un nou monitor, l'Albert Martos, un noi jove que té el títol de cicle formatiu de grau superior d'activitats físiques i esportives, i el títol d'Educació Física de grau Primària. Ell des de petit que feia handbol i va decidir fer de monitor dels esports en general.

L'Albert dirigeix l'activitat els dilluns de cinc a sis de la tarda al pati de l'escola de Primària. Animem a tots els nens i nenes a fer esport amb nosaltres.


Alex Montero i Mireia Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió