dimarts, 8 de gener del 2019

Viatge de final d’ESO, Dublín 2019

Com cada any els alumnes de quart d'ESO organitzem un viatge de final de curs. Enguany l'esperat viatge es farà a Dublín, la capital de la República d'Irlanda i la ciutat més poblada de l'illa. Aquesta ciutat té una gran importància cultural, per la literatura, l'art, el teatre, la vida nocturna i l'entreteniment. A més, hi ha molts locals d'oci. Des del punt de vista històric hem de recordar el passat víking de la Ciutat i des del punt de vista social hi ha una situació tensa pel Brexit.

Afectarà el Brexit al nostre viatge?

El Brexit és una abreviatura de dues paraules en anglès, Britain (Gran Bretanya) i exit (sortida), que significa la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.

Segons es preveu, el Brexit no afectarà el nostre viatge ja que Irlanda és una república independent del Regne Unit i continuarà formant part de la Unió Europea.

Quatre pinzellades de la nostra ruta:

El primer dia, només arribar, anirem a visitar Malahide i gaudirem de les vistes exteriors del castell. Ens acostarem al poble pesquer de Howth, on podrem veure lleons marins i farem una caminada pels penya-segats de la zona.


El segon dia anirem al Trinity college, allà entrarem a la fantàstica biblioteca i hi veurem el seu llibre estrella: el Book of Kell. Seguidament ens acostarem fins a la famosa estàtua de Molly Malone, davant de Saint Andrew’s Church i així visitarem el centre històric de la ciutat. Posteriorment, ens arribarem  a Merrion Square, una de les places georgianes més boniques on es troba l'estàtua d'Oscar Wilde.

El tercer dia ens acostarem fins a la zona de Temple Bar, la zona més ambientada de la ciutat, plena dels típics pubs i restaurants. Visitarem el Dublin Castle, travessarem el famós Ha’penny, anirem a la Christ Church Cathedral. Continuarem cap al sud fins arribar a Saint Patricks Cathedral. Més tard anirem a la zona comercial on, ben segur que passarem la tarda entre compres.

El quart dia ens dirigirem cap al Hill of Tara, després anirem a veure el Trim Castle. Farem un pícnic per la zona i acabarem la ruta visitant les tombes milenàries de Loughcrew crains i gaudirem de les imponents vistes del cim.

L’últim dia ens acostarem a Phoenix Park i també realitzarem les últimes compres abans de tornar a l’hostal per recollir i marxar.

Hospedatge:

Durant la nostra estada ens allotgarem a l’Hostal Generator de Dublín, que es troba al costat del riu Liffey.

Què esperem del viatge?

Esperem enfortir la nostra relació i que sorgeixin nous amors entre companys i també esperem gaudir de la cultura i la visita. I sobretot aprofitar els últims dies d’ESO que ens queden!

Guillermo Benito i Júlia Conchillo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió