dilluns, 29 d’abril del 2019

Supertot, la primera representació dels alumnes d’espai escènic

Aquest curs a 1r d’ESO hi ha una nova matèria optativa: espai escènic, els objectius  de la qual són practicar la lectura en veu alta i la comprensió lectora, perdre la por a parlar davant del públic, adquirir més seguretat amb ells mateixos, aprendre a vocalitzar...

Imparteix aquesta matèria l'Elisabet Verdú que, aquest cop, s’ha encarregat de fer una adaptació de la novena escena de l’obra Supertot de Josep Maria Bernet i Jornet.

Supertot, un heroi amb poders sobrenaturals, ha estat creat per mister Jones. Porta una doble vida de periodista i superheroi, està enamorat de Gladys i rivalitza pel seu amor amb Jimmy, un company de feina. La ciutat està atemorida per les accions de la malèfica secta del Gran Drac i Supertot és l'encarregat de destruir-la i fer justícia. Però ell no sap que, en realitat, mister Jones és el cap d'aquesta secta.


L’acte escollit per representar ha estat Huracà a la tintoreria. Aquesta escena representa al superheroi Supertot en versió femenina, que entra dins una tintoreria on treballen set orientals pensant-se que són una secta maliciosa. La superheroiïna Supertot es baralla amb els treballadors i els desmunta la botiga. Finalment, s’adona que ha estat un malentès i se’n va com si res.

Aquesta escena es va representar el dijous 28 de març a la Sala d’actes de la nostra escola. Els alumnes al principi estaven una mica nerviosos però s’ho van passar molt bé fins i tot es van quedar amb ganes de repetir!
Berta Solé i Carla del Barco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió