dilluns, 6 de maig del 2019

Lola Índigo

Operción Triunfo és un cèlebre programa de televisió que ha tingut molt èxit entre els joves. En els últims dos anys aquest reality ha aconseguit treure al mercat molts dels artistes del panorama musical actual com: Anna Guerra, Alfred Garcia, Lola Índigo o Miki Núñez. De les primeres edicions en van sortir cantants ara tan coneguts com David Bisbal, Chenoa, Bustamante o Pablo Lopez. 

Mimi Doblas, o més coneguda com a Lola Índigo, és un cas molt especial en la indústria musical. Tot i que va ser la primera expulsada en la primera edició del conegut programa Operación Triunfo de l’any passat, actualment és l’artista més aclamada internacionalment, passant per davant dels finalistes i fins i tot de la guanyadora del reality, Amaia Romero. 

Les cançons més exitoses d'aquesta granadina d'adopció (i madrilenya de naixement), Ya no quiero na’ i Mujer Bruja, han donat la volta al món i han aconseguit més de 59 milions de visualitzacions a YouTube. La seva presència als mitjans de comunicació és continuada i no és difícil sentir un tema seu per la ràdio. 

El seu últim treball ha estat interpretar el tema principal de la pel·lícula de Mediaset, Lo dejo cuando quiera. El tema original s’ha titulat El Humo

La fama de Lola Índigo segurament també ha estat impulsada gràcies a l’exemple que dona a moltes noies joves sobre el feminisme i els drets de la dona. La seva actitud carismàtica, les tornades rítmiques i les potents coreografies també han estat una bona mescla per aconseguir arribar a ser un èxit mundial.

Aroa Parra i Judit Barco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió