dijous, 16 d’abril del 2015

Un professor de Primera

Un dels professors d'educació física de l'escola, en Raúl Matito Peréz, és també entrenador del primer equip de l'Esport Club Granollers.

El professor d'educació física Raúl Matito Peréz és alhora entrenador del Primer equip de l'Esport Club Granollers. Aquesta és la tercera temporada consecutiva que es troba a les banquetes; en les dues campanyes anteriors va aconseguir un bon joc i l'equip que entrena va quedar en una gran posició: el 6è lloc en la taula classificatòria.

En la campanya actual està assolint l'objectiu imposat pel club: aconseguir el títol de lliga per a poder ascendir a Tercera Divisió Nacional, com el Sabadell B, Manlleu, Vilassar de Mar, Terrassa.

L'últim partit disputat per l'equip de Raúl Matito, va acabar amb taules per als dos equips. Es van enfrontar contra el Banyoles que es troba en penúltima posició. A priori el Granollers semblava que havia de tenir un partit fàcil però ràpidament es va veure que no, ja que el Banyoles es va avançar al minut 13; però el Granollers va respondre ràpidament i va aconseguir un gol al minut 19. El marcador no es va moure més.

Actualment l'Esport Club Granollers es troba a 2 punts de diferència respecte al segon i el tercer classificats, amb 47 punts els dos. Els últims partits del Granollers estan essent poc fluïds a diferència del joc mostrat a la primera volta, tot i això  creiem que el professor assolirà el seu objectiu de fer ascendir el club.

Marçal Diaz, Manel Aira i Lluc Blanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió