dijous, 16 d’abril del 2015

Època d’eleccions època de reformes

És cert que Granollers és una ciutat on es treballa en contínues reformes durant tota la legislatura, però ara que s’acosta època d’eleccions les obres han augmentat. És tot això una campanya política o obeeix a la voluntat de millora de la via pública?

En moltes ciutats durant la legislatura es fan poques reformes, les justes o quasi obligades per millorar una zona que està en unes condicions pèssimes. En canvi, quan arriben les eleccions, trobem que la via pública queda potes enlaire a causa de la gran quantitat de zones en obres. Un exemple: fa relativament poc, els ponts de l’Avinguda de l’estació de Nord i C-251 van ser reformats; i, recentment, quan se suposava que ja estaven bé, s’han tornat a reformar. Es reformen carrers i carreteres que a simple vista sembla que estiguin bé, es renoven alguns edificis públics...

És una simple qüestió de màrqueting per part dels partits polítics? De vegades són reformes necessàries, però a nosaltres ens sembla sospitós que aquesta gran quantitat de reformes coincideixi en el temps, un temps pròxim a les eleccions.

                                                                                                    Arnau Martínez i Albert Arilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió