dimarts, 9 de gener del 2018

El boom de Millie Bobby Brown

Resultado de imagen de millie bobby brownQui és Millie Bobby Brown?


Millie Bobby Brown, actriu principal de la famosa sèrie Stranger Things, va néixer a Marbella, Espanya, el 19 de febrer de 2004. És la tercera de quatre fills, Paige, Charlie i Ava, de pares anglesos, Kelly i Robert Brown. 

La família es va traslladar a Bournemouth (Dorset) quan Millie tenia quatre anys i posteriorment van emigrar a Orlando (Florida) el 2011. El seu pare la va inscriure en una escola de cap de setmana, on Millie va desenvolupar les seves habilitats d'actuació, ball i cant. En aquest escola, Millie va ser trobada per un agent que li va suggerir que havia d'anar a Hollywood. 

Una mica de currículum:


Va actuar en la sèrie de la BBC Intruders i va aparèixer en diverses sèries de televisió, incloent Onze Upon a Time in Wonderland, NCIS, Modern Family i Grey's Anatomy.

Per què és coneguda?


És coneguda sobretot pel seu paper d'Eleven a la sèrie Stranger Things de la cadena de TV Netflix, per la qual va rebre una nominació i un premi per a la millor interpretació femenina en una sèrie dramàtica. Després del súper èxit en aquesta sèrie, la jove s'ha convertit en una de les professionals que més admiració desperta. També s'ha convertit en icona de moda, ha ocupat la primera fila en la desfilada de Coach 1941 i ha posat per a la campanya de Calvin Klein.

Actualitat:


La Millie estudia a casa. Els seus col·legues els té en el set i diu que no necessita a ningú més ja que treballar amb ells és un gran privilegi. 
És ja una de les intèrprets juvenils més estimades a les xarxes socials. Així ho testifiquen els més de 800.000 seguidors que té a Instagram, o les més de 200.000 persones que la segueixen a Twitter. Millie és generosa amb els seus fans i no dubta a compartir a les seves xarxes vídeos i fotos perquè la coneguem una mica millor. 
Jessica Mateos i Paula Muros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió