dilluns, 27 de maig del 2019

Per Sant Jordi, lectura

Aquest Sant Jordi 2019, es va celebrar la segona edició del concurs de lectura del Col·legi Jardí, que tenia com a participants l’alumnat de l’ESO.


L'acte fomenta la passió dels alumnes per la lectura i també fa esment a la reconeguda característica de regalar un llibre el dia de Sant Jordi.


El procediment del concurs començava amb la lectura d’un text triat pels participants, prèviament seleccionats pel professorat de l’ESO. Una vegada acabada aquesta primera lectura, el jurat, format per Eva Avendaño, Margaret Cruellas, Amor Nériz, Elisabet Verdú i Lluís Valls, efectuava la primera deliberació. Aquesta tenia com a objectiu seleccionar els quatre alumnes que passarien a la següent fase. Durant l’última etapa del concurs, els alumnes restants durien a terme una segona lectura d’un text escollit pel jurat. A partir d’aquí es faria l'última valoració, de la qual sortiria el guanyador/a.

El concurs va tenir dos guanyadors/es: el que sortia escollit de 1r i 2n i el de 3r i 4t. Els participants de 1r A van ser: Martí Barroso i Júlia Gómez i de 1r B: Bruna Juvany i Marc Bueno. Aquests competien amb els alumnes de 2n A: Mireia Nevado i Max Vidal i 2n B: Emma Hortolà i Adriana Berruezo.

En la segona etapa del concurs competien els alumnes de 3r A: Albert Jaén i Laia Cot i 3r B: Ariadna Bosch i Oriol Fortuny, amb els alumnes de 4t A: Axel Solé i Laia Rius i 4t B: Aina Carné i Iván López.

Finalment, després de complir amb el procediment establert es va fer públic el nom dels dos guanyadors de cada categoria. La guanyadora de la primera categoria (1r i 2n d’ESO) va ser l’Emma Hortolà, i la guanyadora de la segona (3r i 4t d’ESO) va ser l’Aina Carné. S’ha de remarcar que tant la persona guanyadora de la primera categoria com la de la segona, van ser noies. I el premi que van obtenir van ser quatre entrades per anar a un Scape Room de Barcelona.

Com hem pogut observar en aquests dos anys, els alumnes de la nostra escola mostren un gran nivell de lectura. Enhorabona a tots i totes!
Júlia Conchillo i Maria Casademont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió